Wednesday, February 20, 2013

Masa Berlalu ...

Hai semua.. Mcm biasa, aku xde pape yg nk citerrrr..
Cuma, aku nk bgtau yg aku dah balik dr Langkawi..
Aku balik hari jumaat lagi, tp aku xde mood nk update blog..
Pastu kan, esok abg aku dah nk balik sabah..

Masa dlm perjalanan nk gi perlis tu kan, aku ade ambik gambar ni..
Gambar ni lebih kurang mcm gambar yg aku ambik
3 tahun lepas, lokasi sama tp masa yg berbeza..

2010
2013
P/s : aku rasa xsedap badan la...:(

6 comments:

syada said...

Mano tu sayang ?

KamKim said...

Tasik Banding.. kenal ko dop ?

syada said...

Rajin dgr namo jah :D

KamKim said...

Google adoo..

Husna Mizan said...

entri menarik. haha kelakar pun ade.

KamKim said...

Thanks..