Wednesday, January 4, 2012

IMAN..

hey semua.. kali nie aku nak citer pasal majalah sekolah..
aku salah seorang daripada ahli sedang redaksi..
bak kata orang, wartawan sekolah la nie..
cehh.. kawan2 wartawan aku dah dapat majalah sekolah
nie masa result PMR tahun lepas keluar.. yela kan,
dia orang kena ambil gambar budak2 yang dapat keputusan cemerlang..
dia orang ajak aku, tapi aku xleh gi.. sebab demam.. huhu..
so, semalam baru aku dapat majalah sekolah..
hari nie classmates aku yang dapat majalah sekolah..
esok baru nak gi edar satu sekolah.. edar masa pjk lah..
aku bukannya main bola pon.. huhu..
sorry la kalau xberape perfect.. huhu..

aku ade la terkidnap satu muka surat.. aku gi letak gambar2 masa aku gi junior scientist..
kawan aku la yang suruh.. dia cakap, nie pun event sekolah jugak..







hehe.. jangann marahh..

bertempat di USM kubang kerian.

kalau korang dapat majalah nie, yang kat sebelah aku tu nama dia bukan zafirah okey..

satu lagi, disebabkan xcukup orang, aku pun menyamar la dalam persatuan dan kelab..

kalau aku xmenyamar, kesian, sorang je lelaki..

confirm korang xperasan kan?
yang nie AJK asli okey.. bukan menyamar..


nie la kelas 4alfa yang paling sporting..
P/s : Gambar kelas 4 alfa yang asli aku xleh nak upload sekarang sebab gambar tu duk dalam pc aku
n pc aku tuh still xhidup sampai sekarang.. kalau aku online fb esok, aku copy gambar tu kat fb n upload kat sini okey..

2 comments:

Athirah Zain said...

hai dik,,skul mano ni kat PC?...
minat Falak ek?bgus2, keep it up, saintis falak Islam kurang, jadikan diri anda salah seorang daripada mereka, ALL THE BEST!!!

(^___^)
Keep Smiling For A Better Future!!!

KamKim said...

tinggal pc, tp skolah pintu geng.. hehe.. okey.. tq..