Monday, January 2, 2012

School again..

hey semua.. hari nie kan gi daftar form 5..
aku gi lewat.. tapi xla lewat sangat macam best fren aku nih..
orang dah gi ambik buku teks, dia baru sampai.. haha.
rumah dia banjir la tu.. tukar topik..
mula2 sampai tu, kelas duk kat bawah.. cikgu kelas pulak
cikgu yang tahun lepas jugak.. confirm gempakk..
steady lah cikgu nih.. mula2 sampai tu,
yang paling menarik perhatian adalah koperasi sekolah..
dah banyak berubah.. tapi, still under maintenance..
still xsiap lagi.. so, the big question is, macam mana nak beli tali leher
dengan buku? haha.. tali leher? yela kan, tahun nie aku dah pakai baju hijau..
xtahu la nape mengigau.. tetiba je pakai baju warna hijau..
padahal aku suka warna biru.. kawan aku yang suka warna hijau..
kan Lat kan ? haha.. menyerlah betul warna baju hijau dia..
dia lah yang paling mencuri perhatian kawan2 aku.. cehh ayat..
yela kan, kawan2 aku yang lain semuanya pakai baju warna putih..
so, aku dengan lat je yang pakai baju ade warna.. dah la tahun nie kelas
kita orang ade 6 orang je lelaki.. semuanya dah pupus..
kawan2 aku nie esok baru dia orang nak pakai baju yang ade warna..
so, esok mesti berwarna warni pelajar2 kelas aku.. hehe..
warna biru la.. warna ungu la.. n warna hijau.. tapi still ade 4 lagi
warna pelangi.. haha.. satu lagi, kelas kita orang dah pindah..
kelas kita orang berada kat atas koperasi sekolah..
masa cikgu tengah lantik ketua tingkatan, pengetua baru datang
melawat kelas kita orang.. so, betul la yang sekolah aku nie dah
tukar pengetua.. harap2 pengetua nie best..

yg ajk kebersihan tu pasangan paling bahagia.. haha..

jadual kelas kita orang

tempat yg xsesuai utk ambik gambar..huhu.. muka aku dah berubahh..

orang lain dah balik.. kita orang pulak buat studygroup.. huhu..

copy and paste jelah..

tempat duduk kita orang..


2 comments:

cik lollipop syada said...

sapo la ajk kebersihan tuh .

KamKim said...

FirSya... haha..