Tuesday, July 19, 2011

IQ Snake Block (benda ape ni ??)

semasa pi kl, ringkasan untuk Kuala Lumpur, aku ada beli benda ni..
nama dia IQ SNAKE BLOCK, npe dia panggil 'snake' tu aku xtahu la..
ni pic dia.. *sorry, harga telah dikaburkan..*

mse tu, teringin sgt2 nk try buka..
tapi, sbelum tu, kta ambil gambar dulu..
lepas ambil gambar, ape lagi, jom buka !!!!
buka3, senang je buka.. mudah... kacang je...
tapi, bila nk wat bentuk cube balik, bentuk ni pulak jadi..

n ni..

n ni..

hah ?? nape jd mcm ni ??
susah gler.. ingatkan senang je..
kalau boleh siapkan, sumpah !
aku takkan buka lagi.. huhu..
kembalikan bentuk cube IQ SNAKE BLOCK aku !!

nampaknya,
aku kena belajar solvekan rubic cube dulu..


sebelum belajar solvekan IQ SNAKE BLOCK ni...

p/s : skrg aku dh tahu npe benda ni dinamakan snake block.. sebab benda ni ada ekor yg panjang...

haha...


dan, selepas beberapa jam aku publish post yg ni,
lebih tepat lagi 10 jam,
kawan-kawan aku pulak yang try,
ni pic masa dia tengah solvekan..
perghhhh !!!
apa yang penting ??
KERJASAMA

and, semasa aku on the way pi sekolah,
lebih kurang pukul 7.22 pagi, lewatnye pi skolah..
entah tetiba je aku dapat ilham,
selepas buat homework fizik,
semasa dalam kereta,
aku dapat solvekan jugak ..!!
akhirnya.. inilah saat yang ku
nanti-nantikan selama ini..

perghhh ..!
hebat giler..

6 comments:

cik lollipop syada said...

perghh ! hebat giler .. nop beli etep eh . haha

Kimi Gazer said...

haha.. beli la.. confirm pening nk solve..

cik lollipop syada said...

xpayah bukak . dia kan dah SOLVE tu ..haha

Kimi Gazer said...

senang kerja kan ??

yuniey said...

aku reti wat rubic cube jah . hahaha, nak pinjam snake mg ! :)))

Kimi Gazer said...

haha.. nanti raye deh.. aku ajar hok snake, mg ajar aku hok rubic cube deh..