Wednesday, March 13, 2013

13.03.13

Hai semua. Pasal tarikh tu, cantik kan?
Selalu nya, kalau tarikh yang cantik macam ni,
mesti takde yang bermakna..
Jarang2 je yang bermakna..
Mungkin bagi korang, tarikh hari nie pun tak bermakna jugak kan?
Kalau bermakna, komen lah ape yang bermakna tuu..

Bagi aku pulak, tarikh hari nie adalah tarikh birthday my dad..



This awesome date is my dad's birthday..

Hari ni, umur dia dah 50 tahun..
Dia lahir pada 13.03.63..
Tarikh yang cantik jugak, bagi aku la..

Hadiah? Aku tak tahu nak bagi hadiah ape,
Maybe dalam seminggu lagi aku bagi hadiah..
Yela, 13 + 7 hari = 20/03/2013..

Aku nak sangat jumpa dengan ayah aku..
Tapi nak buat macam mana, dia tinggal jauh..
Hope minggu depan dapat jumpa dengan dia..



P/s : Happy birthday abah.. :)

8 comments:

Nana Liena said...

50 tahun sudah abah..huhu..semoga panjgan umur dan dimurahkan rezeki ya.. :)

yuniey said...

hb to your daddy (:

nadia hikari said...

hb too . member pun ada same bufday juga :)

KamKim said...

Thanks all.. Amin.. Amin.. :)

syada said...

Happy birthday abah ;)

KamKim said...

Thanks gewe... :)

syahirah said...

cantik tarikh tu.
happy birthday to ur dad

KamKim said...

Thanks.. :)